www.nour-gezondheidspraktijk.be   ~  0492 85 05 04  ~  info at nour-gezondheidspraktijk.be  ~  algemene voorwaarden  ~  disclaimer  ~  privacy  ~  Lies Barzeele©  
Info 
Welkom 
  Welkom! Mijn naam is Lies. Samen met Johan Van Eeckhout bedacht ik het project ‘enigeen’. Vanuit onze expertise als gezondheidscoach begeleiden wij  niet enkel mensen op individuele basis; we zijn we ook initiatiefnemers van het platform ‘Platform voor Traumageïnformeerde Gezondheidszorg’. Via dit  platform willen we de impact van chronisch en complex trauma op de fysieke en mentale gezondheid bespreekbaar maken en aanzetten geven voor  traumageïnformeerde interventies. Je kan contact opnemen met ‘enigeen’ via enigeen@nour-gezondheidspraktijk.be of klikken op onderstaande  afbeeldingen voor meer info.  In 2016 organiseerde enigeen samen met Interakt (Tiel, NL) het seminarie met Franz Ruppert in België. Het thema van dit seminarie en de lezing was  ‘trauma als dieper liggende oorzaak van psychische en lichamelijke symptomen’. In de praktijk focust enigeen zich op individuele begeleiding bij het  verwerken van ingrijpende gebeurtenissen met behulp van zelfontmoetingen (cfr. dr. Franz Ruppert - meergenerationele psychotraumatologie) en  traumasensitieve massage (TSM): een nieuwe, verhelderende benadering voor mensen die lichaamscontact doorgaans als onaangenaam ervaren (met als  oorzaak hiervoor al dan niet duidelijke of specifieke redenen). Je kan contact opnemen met ‘enigeen’ via enigeen@nour-gezondheidspraktijk.be of klikken  op onderstaande afbeeldingen voor meer info.    In samenwerking met Interakt (Tiel, NL), biedt ‘enigeen’ als enige in België de opleidingenreeks ‘Breek de Stilte’ aan: een drieledige opleiding in de  meergenerationele psychotraumatologie volgens Franz Ruppert. In het verlengde hiervan organiseert ‘enigeen’ samen met Interakt ook andere  activiteiten als seminaries en voorstellingen.  Klik HIER voor: Breek de Stilte (jaaropleiding) en Klik HIER voor Leven vanuit Verlangen (workshops). enigeen voorziet ook de verspreiding van het digitaal magazine ‘traaktmij - een kijk op trauma en samenleving’. Met dit magazine willen we de impact van  complex en vroegkinderlijk trauma op de lichamelijke en geestelijke gezondheid en op het samenleven bespreekbaar maken.         
  Afspraken dienen minstens 24u op voorhand  geannuleerd te worden, zoniet worden ze  aangerekend. Er is geen bankcontact aanwezig.  Er wordt steeds een specifiek en persoonlijk  traject uitgewerkt. Voor meer info, maak een  afspraak. Standaardsessies 1 uur                  60,- Lange sessies 1,5 uur           80,- Duosessies 1,5 uur         100,- Op aanvraag: kortingstarieven, cadeaubonnen  voor een bedrag naar keuze, tarieven voor  lezingen/workshops. Tarieven geldig t.e.m.  31/12/2016 of tenzij anders vermeld.   Consulten enkel op afspraak van maandag  t.e.m. zaterdag. Heldenstraat 32, 3200 Gelrode.  enigeen is een project van NOUR  gezondheidspraktijk met ondernemingsnummer  BE 0875.278.015. Kleine onderneming  onderworpen aan de vrijstellingsregeling van  belasting. BTW niet van toepassing. Bank: ING  BE74 3770 4549 0007. Geregistreerd lid bij de Belgische Massage  Federatie. Volg NOUR gezondheidspraktijk op  Facebook en blijf op de hoogte van handige tips  en kortingsacties. NOUR gezondheidspraktijk  werkt ook samen met artsen, vakexperten en  andere gezondheidsprofessionals. :: enigeen@nour-gezondheidspraktijk.be :: Tel. +32 477 08 61 48 Alle rechten voorbehouden. In samenwerking met www.interaktiel.nl:
NOUR gezondheidspraktijk   ~   enigeen   ~   Maneau bedrijfscoaching & revisie   ~   6:1 (zeseen)   ~   Puur   ~   Birgitta Anderssen   ~   Lies Barzeele©
Het onzegbare zichtbaar maken Breek de Stilte is een opleiding in 3  modules die je de specifieke kennis en  vaardigheden geeft om therapeutisch  te werken met de gevolgen van  complexe traumatisering. Maak kennis  met de belangrijkste inzichten uit de  meergenerationele psychotraumato-  logie (MPT) en ga aan de slag met een  boeiende werkwijze die berust op  spiegeling en resonantie. Aan de basis  van deze zorgvuldig opgebouwde  trainingsmodules ligt het werk van Dr  Franz Ruppert.   Schrijf NU in via www.interaktiel.nl en  start nog in februari 2017. Opleiding  met een beperkt aantal plaatsen.
Leven vanuit verlangen... Zelfontmoetingen met de zin van jouw verlangen als uitgangspunt, gebaseerd  op de theorie en de werkwijze van  Franz Ruppert. Wanneer we een  verlangen hebben, wijst dit eigenlijk  altijd op een innerlijke verdeeldheid in  ons: bewust willen iets heel graag, maar  we ervaren dat er ook iets is dat ons  tegenhoudt. Dergelijke tegenspraken in  onszelf ontstaan niet zomaar: er liggen  ingrijpende gebeurtenissen aan ten  grondslag waarin je behoeftes en  gevoelens van jezelf hebt moeten  afsplitsen. Om je verlangens te kunnen  realiseren, is het belangrijk te onder-  zoeken waar deze innerlijke verdeeld-  heid vandaan komt. Zelfontmoetingen  zijn daarvoor een uitgelezen instrument.  
Vooruitblik activiteiten 2017 - het volledige programma kan je binnenkort HIER downloaden