consulten
lectuur
trajecten en opleiding
info & contact 
T +32 492 85 05 04
Afspraken dienen minstens 48u op voorhand geannuleerd te worden, zoniet worden ze aangerekend. Er  is geen bankcontact aanwezig. Cadeaubonnen mogelijk (bedrag naar keuze). Tarieven geldig t.e.m.  31/12/2017 of tenzij anders vermeld. Consulten op afspraak van maandag t.e.m. zaterdag. Heldenstraat  32, 3200 Gelrode. Ondernemingsnummer BE 0875.278.015. Kleine onderneming onderworpen aan de  vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet van toepassing. Bank: ING BE74 3770 4549 0007. I.s.m.  artsen, vakexperten en andere gezondheidsprofessionals. Herroepingsformulier. 
trajecten en opleiding
Korte sessies en opvolgconsulten 0,5 uur 40,- Standaardsessies 1 uur                60,- Lange sessies 1,5 uur           80,- Intakesessies (éénmalig) 2 uur         100,-
Er Er is geen bankcontact aanwezig. Cash betalen of op voorhand via de webshop (bancontact, creditcard, iDEAL, PayPal) of d.m.v. bankoverschrijving (uiterlijk 5 dagen voor consult)

Word gecertificeerd 6:1 consulent en verwerf een breed pakket aan begeleidersvaardigheden.                                                                                        

Nadien kan je onmiddellijk aan de slag en begeleid je  mensen 1 op 1 of in groep. Je maakt deel uit van een kwalitatief netwerk van 6:1 consulenten.

Inbegrepen in de opleiding: 

3 dagen opleiding op datum naar keuze (theorie)                                                                                                                                                                                  

3 dagen opleiding op datum naar keuze (praktijk I: zelf vasten) 3 dagen opleiding op datum naar keuze (praktijk II: vasten begeleiden)            

Cursusmateriaal                                                                                                                                                                                                                               

Professionele opleiding door ervaren kuurexperten                                                                                                                                                                           

Doorlopend water, thee, groentenbouillon en kuurmaaltijden ’s middags tijdens de opleidingsdagen                                                                         

Certificaat 6:1 consulent                                                                                                                                                                                                                     

Gratis lidmaatschap gedurende eerste jaar t.w.v. 99€ incl. BTW

Data en locatie 2017 (Aarschot, BE) Stuur een mailtje voor een overzicht van de volgende kuurdata. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Daarom is een gevarieerde, gebalanceerde en kwaliteitsvolle voeding in combinatie met beweging  enorm belangrijk.  Ook een zuiveringskuur of vastenkuur kan ondersteuning brengen op weg naar een betere gezondheid. Afhankelijk van de  begeleiding kan je kiezen om deze deels of volledig via onlinecoaching te volgen, zodat een verplaatsing maken niet altijd nodig is.  Lies Barzeele en Johan Van Eeckhout zijn de initiatiefnemers van het 6:1 Vastendieetboek (www.zeseen.be). Dit boek is een onmisbare gids voor  iedereen die een goede methode wil vinden voor gewichtsverlies (5:2 vastendieet) of gezondheidswinst (6:1 vastenstrategie). Het boek biedt alle  ingrediënten voor een geslaagde vastenstrategie: tips voor voeding en beweging, leuke uitdagingen en tools voor zelfevaluatie, een  verzadigingsmeter en 76 recepten en er wordt aangeraden het boek te lezen wanneer je een coachingtraject in het kader van voeding en gezondheid  volgt. Via de webshop kan je het boek aan voordeeltarief bestellen.   

Als je vast komt het erop aan je door ervaringsdeskundigen te laten begeleiden, zodat je een zo optimaal mogelijk parcours doorloopt om de  

deugddoende effecten van vasten als gezondheidsstrategie te ervaren. Zelfs bij een DIY aanpak zijn deze raadgevers onmisbare gidsen wanneer je 

een moeilijk moment hebt, geen raad weet of wanneer je lichaam eenvoudigweg extra ondersteuning nodig heeft zoals een buikmassage, 

reflexologie, kuurondersteuning,...  

 

vastenkuur consulent
meer info over vasten, het 5:2 vastendieet en de 6:1 vastenstrategie
© 2017 NOUR gezondheidspraktijk | Algemene voorwaarden| Heldenstraat 32   3200 Aarschot (BE) | BTW BE 0875.278.015
Op het volledige aanbod van NOUR gezondheidspraktijk zijn de algemene voorwaarden van toepassing, dewelke worden beschouwd als zijnde gekend en aanvaard door de klant.