consulten
lectuur
trajecten en opleiding
info & contact 
T +32 492 85 05 04
Afspraken dienen minstens 48u op voorhand geannuleerd te worden, zoniet worden ze aangerekend. Er  is geen bankcontact aanwezig. Cadeaubonnen mogelijk (bedrag naar keuze). Tarieven geldig t.e.m.  31/12/2017 of tenzij anders vermeld. Consulten op afspraak van maandag t.e.m. zaterdag. Heldenstraat  32, 3200 Gelrode. Ondernemingsnummer BE 0875.278.015. Kleine onderneming onderworpen aan de  vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet van toepassing. Bank: ING BE74 3770 4549 0007. I.s.m.  artsen, vakexperten en andere gezondheidsprofessionals. Herroepingsformulier. 
trajecten en opleiding
Korte sessies en opvolgconsulten 0,5 uur 40,- Standaardsessies 1 uur                60,- Lange sessies 1,5 uur           80,- Intakesessies (éénmalig) 2 uur         100,-
Er Er is geen bankcontact aanwezig. Cash betalen of op voorhand via de webshop (bancontact, creditcard, iDEAL, PayPal) of d.m.v. bankoverschrijving (uiterlijk 5 dagen voor consult)

Gedurende drie dagen leer je de kunst van het vasten en word je intensief begeleid en ondersteund.                                                                                   

Een vastenkuur verdiept de werkzaamheid van een ‘onderbroken’ vorm van vasten als het 5:2 vastendieet of de 6:1 vastenstrategie.                                           

Het lichaam komt dan tot diepgaand herstel en verjongt zich letterlijk. Je verblijft stationair (3 nachten, 3 dagen, met aankomst de avond voordien) in

een individuele kamer met individueel sanitair. Je krijgt aangepaste kuurmaaltijden en doorlopend kuurdranken.                                                       

Enkele weken voordien is er een intakegesprek voorzien waarbij je de nodige info ontvangt.                                                                                                    

Tijdens de kuur zijn doorlopend begeleiding en activiteiten inbegrepen, alsook twee kuurbehandelingen (massage en voetreflexologie).

Data en locatie 2017 (Aarschot, BE) Stuur een mailtje voor een overzicht van de volgende kuurdata. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam. Daarom is een gevarieerde, gebalanceerde en kwaliteitsvolle voeding in combinatie met beweging  enorm belangrijk.  Ook een zuiveringskuur of vastenkuur kan ondersteuning brengen op weg naar een betere gezondheid. Afhankelijk van de  begeleiding kan je kiezen om deze deels of volledig via onlinecoaching te volgen, zodat een verplaatsing maken niet altijd nodig is.  Lies Barzeele en Johan Van Eeckhout zijn de initiatiefnemers van het 6:1 Vastendieetboek (www.zeseen.be). Dit boek is een onmisbare gids voor  iedereen die een goede methode wil vinden voor gewichtsverlies (5:2 vastendieet) of gezondheidswinst (6:1 vastenstrategie). Het boek biedt alle  ingrediënten voor een geslaagde vastenstrategie: tips voor voeding en beweging, leuke uitdagingen en tools voor zelfevaluatie, een  verzadigingsmeter en 76 recepten en er wordt aangeraden het boek te lezen wanneer je een coachingtraject in het kader van voeding en gezondheid  volgt. Via de webshop kan je het boek aan voordeeltarief bestellen.   

Als je vast komt het erop aan je door ervaringsdeskundigen te laten begeleiden, zodat je een zo optimaal mogelijk parcours doorloopt om de  

deugddoende effecten van vasten als gezondheidsstrategie te ervaren. Zelfs bij een DIY aanpak zijn deze raadgevers onmisbare gidsen wanneer je 

een moeilijk moment hebt, geen raad weet of wanneer je lichaam eenvoudigweg extra ondersteuning nodig heeft zoals een buikmassage, 

reflexologie, kuurondersteuning,...  

andere mogelijkheden

Je maakt, afhankelijk van jouw ambities en mogelijkheden, een afspraak voor een individueel consult. Dit consult duurt één uur.                                       

Tijdens dit uur  krijg je professioneel advies zodat je een goede start maakt. Er is ook een bodyscan voorzien                                                                 

Afhankelijk van de resterende tijd kan je vragen stellen. Na afloop kan je intekenen voor een traject, maar je kan op een later tijdstip ook een

volgende afspraak maken. Dat bepaal je zelf.                                                                                                                                                                                        

Je kan er ook voor kiezen om een afspraak voor een kort opvolgingsconsult te maken (ter plaatse of via Skype)

De prijs voor één consult van één uur bedraagt € 60,00 incl.BTW. De prijs voor één opvolgingsconsult van 30 minuten bedraagt € 40,00 incl. BTW.                                        Betalen kan cash of op voorhand per bankoverschrijving of via de webshop.

Je schrijft in voor het 6-weken traject, dat start met een intakeconsult. Dit consult duurt één uur.                                                                                   

Tijdens dit uur krijg je professioneel advies zodat je een goede start maakt.                                                                                                                                  

Er is een bodyscan voorzien en je ontvangt een cursusbundel zodat je jouw traject makkelijk en overzichtelijk  kan toepassen.                                       

Na dit consult volgen er gedurende 5 weken 5 opvolgconsulten van 30 minuten (opvolgconsult en bodyscan) en kan je vragen stellen.                         

Bij het laatste opvolgconsult ontvang je persoonlijk advies in verband met je traject, of kan je opteren om de begeleiding verder te zetten.               

Optioneel: je kan ook een persoonlijk vastendieet opvolgconsult doen per Skype. Dan is er evenwel geen bodyscan mogelijk.

De prijs voor één 6-wekentraject bedraagt € 279,99 incl.BTW. De prijs voor één opvolgingsconsult van 30 minuten bedraagt € 40,00 incl. BTW.                                        Betalen kan cash of op voorhand per bankoverschrijving of via de webshop.
vastenkuur
meer info over vasten, het 5:2 vastendieet en de 6:1 vastenstrategie

consult

traject

© 2017 NOUR gezondheidspraktijk | Algemene voorwaarden| Heldenstraat 32   3200 Aarschot (BE) | BTW BE 0875.278.015
Op het volledige aanbod van NOUR gezondheidspraktijk zijn de algemene voorwaarden van toepassing, dewelke worden beschouwd als zijnde gekend en aanvaard door de klant.